stichting
Help2Help


home
nieuws
projecten
met dank aan Help2Help!
agenda
fotogalerij
hoe kunt u ons helpen?
nieuwsbrieven
over Help2Help
Ondernemers met een
Stichting Help2Help
Schenkeldijk 84
3295 EJ 's Gravendeel
info@help-2-help.nl

KVK 24407565
IBAN NL46 RABO 0123253829

Webdesign: wilbert@fireroads.nl  

Help mee!

Ook enthousiast over het werk van Stichting Help2Help? Help dan mee!

Een euro kan een wereld van verschil betekenen voor een kind in India.
Klik hier om te zien wat uw geld waard is.

Helpen kan (uiteraard) door uw gift over te maken op ons rekeningnummer, maar er zijn ook leuke andere manieren. Bijvoorbeeld:

Al eens op vakantie of zakenreis geweest naar India ?
Wellicht heeft u nog Indiase roepies thuis liggen waar u niets meer mee doet ? Stuur ze naar ons op en wij gebruiken ze voor onze projecten in India! Het adres staat in de linkerkolom op deze website.

Extraatje met de kerst ?
Een groot aantal bedrijven schenkt jaarlijks (een deel van) hun kerstpakkettenbudget aan goede doelen. Wellicht heeft u ook zo'n werkgever? Vertel hem dan over ons of geef de naam van uw werkgever door via info@help-2-help.nl, zodat wij met hem in contact kunnen treden.

Een leuk Indiaas kadootje ?
Regelmatig zijn wij te vinden op regionale markten. Op zoek naar een leuk en origineel kadootje ? Dan mag je ons niet missen. Alles wat wij verkopen komt uit India en de opbrengst gaat uiteraard naar onze projecten. Zie onze agenda waar en wanneer u ons kunt vinden.

Koop uw boeken via YouBeDo.com
Sinds enige tijd zijn wij aangesloten bij YouBeDo.com. YouBeDo is een onlineboekenwinkel. Je koopt hier je boeken, tegen dezelfde prijs als elders en YouBeDo schenkt 10% van het aankoopbedrag aan een goed doel. Je mag als consument, dit goede doel zelf kiezen! Wat een prachtig initiatief, zoals ze zelf zeggen 'Goed doen is vanaf nu gratis'. Probeer het uit en bestel een prachtig boek (dat je altijd al wilde hebben) uit op www.youbedo.com, als je je boek gekozen hebt (keuze uit ruim 4 miljoen titels!) kan je daarna kiezen waar jouw 10% heen gaat en laat dat Stichting Help2Help zijn. Het betalen van je bestelling kan zowel per ideal als per acceptgiro. Steun YouBeDo, steun Help2Help! (p.s. kleine tip, zoek op 'help' en niet op 'help2help').

Presentaties
Met een unieke presentatie bieden wij een middag- of avondvullend programma aan. Naast uitleg over onze projecten en informatie over India in het algemeen, kunnen we de presentatie naar wens uitbreiden met een kleine modeshow, lekkere Indiase hapjes en leuke Indiase muziek. Interessant voor scholen en verenigingen. Neem contact op via info@help-2-help.nl voor meer informatie.

Vertragingen NS
Een van onze enthousiaste donateurs schenkt alle claims die ze indient bij de NS vanwege vertragingen. U kunt op het formulier van de NS 'gewoon' ons rekeningnummer invullen, het wordt dan rechtstreeks op onze rekening gestort.

Marktonderzoeken
Een aantal donateurs neemt deel aan online marktonderzoeken. Als panellid ontvang je voor elk onderzoek een (klein) bedrag. Als begunstigde kan je het rekeningnummer van de stichting opgeven. Voorbeelden zijn www.panelwizard.com en www.opinionbar.com  .

Anbi-instelling
Sinds 1 juni 2008 zijn wij een zgn. 'ANBI' instelling, dat betekent dat uw giften fiscaal aftrekbaar zijn.


Ons rekeningnummer
Maak je bijdrage over op IBAN NL46 RABO 0123 253 829 t.n.v. Stichting Help2Help in 's Gravendeel